Marketplaces specialist

Geef je verkoopcijfers een boost en haal meer rendement uit je webshop. Met onze PRFT© werkwijze brengt een marketplaces specialist de huidige situatie én kansen voor jouw webshop in kaart.

Alle vormen van adverteren via marketplaces

Succesvol verkopen via marketplaces

Amazon adverteren

All-in one marketplace

Amazon is een all-in one marketplace waar gebruikers en retailers samenkomen om producten te kopen en verkopen. Wil je producten aanbieden buiten de Nederlandse afzetmarkt? Dan is Amazon een betrouwbare optie.

Amazon Adverteren

Bol.com adverteren

Bekendste marketplace van NL

Bol.com is de grootste en bekendste marketplace van Nederland. Een all-in-one marketplace, net als Amazon. Adverteren op Bol.com wordt veelal gekozen door B2C organisaties die hun producten (door)verkopen via professionele webshops. 

Bol Com Adverteren

Marktplaats adverteren

Voor nieuwe- en tweedehands producten

Marktplaats is en blijft onverminderd populair. Het oer-Nederlandse platform krijgt maandelijks meer dan 8 miljoen bezoekers! Met adverteren op Marktplaats kun je zelf advertenties plaatsen voor tweedehands én nieuwe goederen en/of diensten.

Marktplaats Adverteren

Beslist adverteren

Productverkoop in Nederland en België

Beslist is sinds 2017 een all-in one marketplace met een enorm bereik in Nederland en België. Wanneer je ook op de Belgische markt wilt adverteren, is dit platform zeer geschikt.

Beslist Adverteren

De werkwijze van marketplaces specialisten

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom wil je adverteren via marketplaces? Wie wil je bereiken en met welke producten? We brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

Samen met jou formuleren we uitdagende doelstellingen omtrent adverteren via marketplaces. We stippelen samen de ideale route uit. 

3. Formule

Onze marketplaces specialisten adviseren de geschikte vormen van adverteren. We presenteren ons plan graag bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om te kunnen adverteren? Denk bijvoorbeeld aan productfoto’s, teksten en categoriemanagement.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Mart Bosgraaf

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Mart Bosgraaf

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen