Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of wil gewoon even sparren over
een marketingvraagstuk? Neem gerust contact met ons op.

Dat hangt af van jouw marketingdoelstellingen, de mate van concurrentie en de kwaliteit van jouw website. Actief in een niche? Dan kunnen eenmalige werkzaamheden soms ruim voldoende zijn. Veel concurrentie? Dan is het vaak verstandig om voor langere tijd samen te werken.

Wij hebben alle specialisten onder één dak: van ontwikkelaars en marketeers tot contentspecialisten en social media-experts. Door ze nauw samen te laten werken, halen wij het maximale uit jouw marketingbudget. Transparantie en collaboratie zijn daarbij essentieel. Een traject verloopt pas gesmeerd als we open met elkaar kunnen samenwerken. Ook komen we graag bij jou op kantoor langs om de voortgang met je te bespreken.

Je kan ons vinden aan de Lübeckweg 2. Wij zijn gevestigd in het Kwadraat. Misschien wel het mooiste kantoorpand van Groningen.

Onze unieke PRFT® werkwijze is een bewezen succesformule die ruim 10 jaar trouwe dienst levert. We denken eerst een zinvolle strategie uit, pas dan gaan we aan de slag. Zo gaat jouw marketingbudget alleen naar middelen die daadwerkelijk bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen.