Onze PRFT® werkwijze

Bewezen succesformule gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring

Wij benaderen elk marketingvraagstuk volgens onze eigen PRFT® werkwijze. Deze methodiek representeert de Plattegrond, Route, Formule en Techniek. De onmisbare fasen die nodig zijn voor het uitwerken van een solide online marketingstrategie.

P

Plattegrond

We brengen de huidige online marketing situatie in kaart. Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Welke plannetjes smeden concurrenten? Wat is jouw beschikbare marketingbudget? Heb je op dit moment campagnes draaien? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

R

Route

Samen bedenken we ambitieuze maar realistische doelstellingen. Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op productverkoop, het aantal leads of naamsbekendheid in een specifieke regio. We stippelen de route uit die we samen gaan bewandelen. 

F

Formule

De huidige en gewenste marketingsituatie is nu bekend. In de Formule-fase bedenken en beschrijven wij de perfecte mix van marketingmiddelen om jouw doelstellingen te kunnen behalen. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw marketingcampagne. 

T

Techniek

Deze fase draait om onderzoek, ontwerp en ontwikkeling. De geschetste marketingcampagnes krijgen nu vorm. Hierbij gebruiken wij de nieuwste technieken op het gebied van online marketing. Jij krijgt toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen