Adverteren op Linkedin

Het zakelijke karakter en relatief hoge conversieratio’s maken adverteren op LinkedIn een logische keuze voor B2B-bedrijven. Aan de hand van onze PRFT© werkwijze helpen wij bedrijven met op de zakelijke markt zichtbaar worden en resultaten boeken.

Waarom adverteren met LinkedIn

Een sterke LinkedIn strategie

Adverteren op LinkedIn iets voor jouw bedrijf? Je kunt dit platform inzetten voor verschillende doeleinden. Jouw doelgroep kunnen we bijvoorbeeld inspireren met whitepapers, video’s, inschrijvingen voor evenementen en nog veel meer. Het inrichten van campagnes kun je aan onze LinkedIn-specialisten overlaten.

Resultaat moet allereerst meetbaar worden gemaakt. In de Route-fase van onze PRFT© werkwijze formuleren we samen concrete doelen. Denk aan gewenst websiteverkeer en wat een conversie mag kosten. Zitten we onderweg nog op het juiste pad? Door tussentijds te evalueren zien we welke LinkedIn-campagnes bijdragen aan jouw online succes, en welke niet.

Met jouw hulp stellen we een PRFT© plan op. Dit dient als leidraad voor ons te verrichten werk. Hoe kun jij je onderscheiden ten opzichte van de concurrentie? En hoe halen we alles uit jouw budget? Vervolgens brengen we jouw campagnes tot leven te brengen met originele content en/of beeldmateriaal.

Door data te verzamelen valt beter op de doelgroep te sturen. We onderzoeken welke advertenties en landingspagina’s het beste converteren en sturen waar nodig bij. Transparantie tijdens onze samenwerking vinden we cruciaal. We maken alles meetbaar en rapporteren dit maandelijks aan jou.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

LinkedIn adverteren wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Instagram adverteren

Zit jouw doelgroep niet alleen op LinkedIn, maar ook op Instagram? Dit enorm populaire platform biedt veel mogelijkheden op het gebied van adverteren.

SEO & Content

Een hogere positie in Google met SEO, linkbuilding, webteksten of blogs. Met unieke en pakkende content op je website spreek je (potentiële) klanten aan.

Adverteren op LinkedIn: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom adverteren op LinkedIn? Wie wil je bereiken en met welke boodschap? Wat doet de concurrentie? We brengen de huidige situatie in kaart.

2. Route

Samen met jou formuleren we uitdagende doelstellingen omtrent adverteren op LinkedIn. We bepalen samen de route die jij wilt afleggen.

3. Formule

Welke campagnes zijn onmisbaar om jouw doelen te bereiken? Op basis van jouw wensen richten onze specialisten campagnes optimaal in. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om jouw LinkedIn-campagnes in te richten? Denk aan landingspagina’s schrijven, beeldmateriaal ontwikkelen en meer. 

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Caitlin Robaard

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Caitlin Robaard

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen