Social media adverteren

Social media adverteren doet wonderen voor je online zichtbaarheid. Geef jouw campagnes een kickstart door te adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest. Met onze PRFT® werkwijze brengen wij de (gemiste) kansen voor jouw organisatie in kaart

Social media adverteren: de mogelijkheden

Strategie, content en creativiteit in één

LinkedIn adverteren

Haal meer uit het zakelijke netwerk

Het sociale platform waar zakelijk netwerken de boventoon voert. LinkedIn biedt uitgebreide advertentiemogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Met LinkedIn campagnes wekken wij interesse voor jouw dienst en/of product.

Linkedin Adverteren

Facebook adverteren

Target toekomstige klanten

Eén van de bekendste en grootste social media platforms ter wereld. Facebook heeft veel informatie over interesses, persoonlijke gegevens en het gedrag van haar gebruikers. Dit is erg aantrekkelijk voor adverteerders, omdat je zeer gericht kunt targeten.

Facebook Adverteren

Instagram adverteren

Gesponsorde content en stories

Instagram blijft groeien. Het platform is voor een breed spectrum aan doelgroepen aantrekkelijk. Instagram is perfect om merkbekendheid te creëren. Tijd om ook jouw organisatie zichtbaar te maken! 

Instagram Adverteren

Pinterest adverteren

Aantrekkelijke pins

Is jouw organisatie actief is in de e-commerce, food of fashion? Dan is adverteren op Pinterest een uitstekend idee. Alle advertenties kunnen worden doorgemeten en bijgestuurd om te bepalen welke pin het beste uit de verf komt.

Pinterest Adverteren

Social media adverteren: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom wil je social media advertising inzetten? Wie wil je bereiken en met welke boodschap? We brengen de huidige situatie in kaart.

2. Route

We gaan met je in beraad over uitdagende doelstellingen omtrent social media adverteren. Samen kiezen we de route die jij wilt bewandelen.

3. Formule

Adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest of alles tegelijk? Wij presenteren ons advies graag bij jou op kantoor.

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om te kunnen adverteren? Van tags en landingspagina’s implementeren tot het inrichten van een bedrijfsprofiel. 

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Caitlin Robaard

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Caitlin Robaard

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen