Over ons

Hallo, wij zijn Drop of Orange!

Wie zijn wij?

Drop of Orange is een fris online marketingbureau in Groningen

Wij laten ambitieuze organisaties online groeien. Hoe we dat doen? Met ijzersterke online marketingstrategieën. Met campagnes waar niemand omheen kan. En met vlijmscherpe advertenties en content. Ook online succes boeken? Een stel doorgewinterde online marketeers, met ruim 10 jaar ervaring, gaan graag voor jou aan de slag! 

IMG 7661
IMG 7668

Waar kun je ons van kennen?

We zijn gevestigd in het Kwadraat, het mooiste kantoorpand van Groningen

Een industriële en inspirerende werkomgeving. Misschien ken je ons wel via VrijdagOnline. Daarmee delen we één groot kantoor en werken we nauw samen. Wil je ons beter leren kennen? Kom een keer gezellig langs voor een kop koffie of thee. 

Ontmoet jouw team

Wij laten jouw organisatie online groeien! Onze online marketing goeroes zijn hoog opgeleid en hebben een breed scala aan
kennis en skills met betrekking tot Google adverteren, Marketplaces, Social Media en Content.

Hella Roelofs LinkedIn

Online Marketing Manager 🐶

Hella is sterk in het uitwerken van uitgebreide, strategische marketingplannen en het schrijven van content. Wat Hella heel erg belangrijk vind, is de samenwerking met de klant. Doorgaans is ze altijd een vrolijke collega die soms (iets te veel) kletst. Je kunt Hella ‘s nachts wakker maken voor sushi en nieuwe kleding. Verder besteedt ze haar vrije tijd graag aan uitgebreide etentjes met vrienden en een boswandeling met haar teckel James. 

Online Marketing Manager 🐶
Online Marketing Manager 🐶
Online Marketing Manager 🐶 Online Marketing Manager 🐶

Mart Bosgraaf LinkedIn

Google Ads Specialist 🎣

De functie van Mart binnen Drop of Orange is Google Ads specialist of ook wel SEA specialist genoemd. Wat hij zo leuk vindt aan zijn werk? De continue veranderingen en ontwikkelingen binnen Google Ads, maar ook Google Analytics (denk aan bijvoorbeeld automatisering en de uitfasering van third party cookies). Het toepassen hiervan is de grootste uitdaging. Om weer scherp te zijn voor zijn werk gaat hij in zijn vrije tijd graag vissen.

Google Ads Specialist 🎣
Google Ads Specialist 🎣
Google Ads Specialist 🎣 Google Ads Specialist 🎣

Caitlin Robaard LinkedIn

Online Marketing Specialist 🥂

Caitlin is in veel opzichten ontzettend veelzijdig. Ze is niet gespecialiseerd in één ding, maar juist een ster in het totale marketing pakket. Dat is ook precies de reden waarom ze zo goed bij Drop of Orange past. Van strategie tot social media en het optimaliseren van Google Ads accounts. En na een drukke werkdag? Dan kun je Caitlin vinden op het hockeyveld of in de sportschool waar ze fitnesst of kickbokst. Lekker borrelen met vrienden vindt ze ook gezellig.

Online Marketing Specialist 🥂
Online Marketing Specialist 🥂
Online Marketing Specialist 🥂 Online Marketing Specialist 🥂

Joost Klein LinkedIn

Commercieel Directeur 💸

Joost zijn passie voor development en online marketing ontdekte hij al een aantal jaren geleden. Samen met compagnon Arjan runt hij VrijdagOnline en Drop of Orange. In 2010 werd VrijdagOnline geboren en Drop of Orange kwam een paar jaren later als merknaam. Twee bureaus die altijd meedenken met je wensen, doelstellingen, doelgroep en inleeft in je branche. Joost is creatief, oprecht en een doorzetter. Zijn favoriete traktatie is een tompouce.

Commercieel Directeur 💸
Commercieel Directeur 💸
Commercieel Directeur 💸 Commercieel Directeur 💸

Amir Zisko LinkedIn

Grafisch Vormgever 👨‍🦼

Amir zijn passie voor vormgeving begon jaren geleden. Creatief bezig zijn is waar Amir blij van wordt. Het leukste onderdeel van zijn vak? Een compleet nieuwe branding ontwerpen waarin hij alle vrijheid krijgt om er wat tofs van te maken. In zijn vrije tijd leest hij graag een boek of gaat hij op pad met Mart om een lekkere paling te vangen (deze bakken ze en nemen ze mee naar kantoor).

Grafisch Vormgever 👨‍🦼
Grafisch Vormgever 👨‍🦼 Grafisch Vormgever 👨‍🦼

Niels van Grondelle LinkedIn

Grafisch Vormgever 🤿

Niels is sociaal, creatief en houdt altijd rekening met het belang van zijn klanten. De grootste uitdaging wat Niels in zijn werk ervaart is om blijvend, unieke en frisse designs op te leveren. Zijn favoriete snack is een frikandel speciaal, altijd goed. Na werktijd kun je Niels vinden in de sportschool, rijdt hij graag motor, gaat naar festivals of spreekt af met vrienden.

Grafisch Vormgever 🤿
Grafisch Vormgever 🤿 Grafisch Vormgever 🤿

Tamara Zoer LinkedIn

Project Manager 🎉

Tamara is werkzaam als projectmanager en manager happy. Elke dag is een nieuwe uitdaging en nooit hetzelfde. Voor een goed feestje stapt ze direct haar bed uit en voor een lekkere curry opent ze meteen haar ogen. Na werk is ze te vinden in de sportschool of borrelt gezellig met vrienden. Tamara is eigenlijk elke dag vrolijk en heeft altijd een antwoord op je vraag!

Project Manager 🎉
Project Manager 🎉 Project Manager 🎉

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Ontvang onze whitepaper

Wij hebben de best bewaarde geheimen van Drop of Orange gedeeld in een gratis whitpaper.
Hella Roelofs

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Hella Roelofs

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen