Over ons

Hallo, wij zijn Drop of Orange!

Wie zijn wij?

Drop of Orange is een fris online marketingbureau in Groningen

Wij laten ambitieuze organisaties online groeien. Hoe we dat doen? Met ijzersterke online marketingstrategieën. Met campagnes waar niemand omheen kan. En met vlijmscherpe advertenties en content. Ook online succes boeken? Een stel doorgewinterde online marketeers, met ruim 10 jaar ervaring, gaan graag voor jou aan de slag! 

IMG 7661
IMG 7668

Waar kun je ons van kennen?

We zijn gevestigd in het Kwadraat, het mooiste kantoorpand van Groningen

Een industriële en inspirerende werkomgeving. Misschien ken je ons wel via VrijdagOnline. Daarmee delen we één groot kantoor en werken we nauw samen. Wil je ons beter leren kennen? Kom een keer gezellig langs voor een kop koffie of thee. 

Ontmoet jouw team

Wij laten jouw organisatie online groeien! Onze online marketing goeroes zijn hoog opgeleid en hebben een breed scala aan
kennis en skills met betrekking tot Google adverteren, Marketplaces, Social Media en Content.

Toby Olubadewa LinkedIn

Online Marketing Manager 📸


Toby's reis in de wereld van digitale marketing begon al vroeg, en zijn veelzijdigheid en ambitie maken hem tot een uitstekende marketeer. Zijn unieke mix van professionaliteit, creativiteit en enthousiasme brengt een nieuwe dimensie in ons werk. Buiten werk is Toby actief in dans en sport, wat zijn vermogen om werk en plezier te combineren benadrukt. Wij geloven dat zijn energieke aanpak en frisse ideeën ons zullen helpen om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

Online Marketing Manager 📸
Online Marketing Manager 📸
Online Marketing Manager 📸 Online Marketing Manager 📸

Mart Bosgraaf LinkedIn

Google Ads Specialist 🎣

De functie van Mart binnen Drop of Orange is Google Ads specialist of ook wel SEA specialist genoemd. Wat hij zo leuk vindt aan zijn werk? De continue veranderingen en ontwikkelingen binnen Google Ads, maar ook Google Analytics (denk aan bijvoorbeeld automatisering en de uitfasering van third party cookies). Het toepassen hiervan is de grootste uitdaging. Om weer scherp te zijn voor zijn werk gaat hij in zijn vrije tijd graag vissen.

Google Ads Specialist 🎣
Google Ads Specialist 🎣
Google Ads Specialist 🎣 Google Ads Specialist 🎣

Joost Klein LinkedIn

Commercieel Directeur 💸

Joost zijn passie voor development en online marketing ontdekte hij al een aantal jaren geleden. Samen met compagnon Arjan runt hij VrijdagOnline en Drop of Orange. In 2010 werd VrijdagOnline geboren en Drop of Orange kwam een paar jaren later als merknaam. Twee bureaus die altijd meedenken met je wensen, doelstellingen, doelgroep en inleeft in je branche. Joost is creatief, oprecht en een doorzetter. Zijn favoriete traktatie is een tompouce.

Commercieel Directeur 💸
Commercieel Directeur 💸
Commercieel Directeur 💸 Commercieel Directeur 💸

Niels van Grondelle LinkedIn

Grafisch Vormgever 🤿

Niels is sociaal, creatief en houdt altijd rekening met het belang van zijn klanten. De grootste uitdaging wat Niels in zijn werk ervaart is om blijvend, unieke en frisse designs op te leveren. Zijn favoriete snack is een frikandel speciaal, altijd goed. Na werktijd kun je Niels vinden in de sportschool, rijdt hij graag motor, gaat naar festivals of spreekt af met vrienden.

Grafisch Vormgever 🤿
Grafisch Vormgever 🤿 Grafisch Vormgever 🤿

Tamara Zoer LinkedIn

Support Manager🎉

Ontmoet Tamara, onze vrolijke Support Manager bij VrijdagOnline! Als Duizendpoot van het team gelooft Tamara sterk dat er voor elke vraag een antwoord is. Ze gelooft in de kracht van een positieve instelling en een goede lach, en probeer elke dag deze filosofie in de praktijk te brengen. Altijd klaar om te helpen met advies of een gezellige babbel!

Support Manager🎉
Support Manager🎉 Support Manager🎉

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Ontvang onze whitepaper

Wij hebben de best bewaarde geheimen van Drop of Orange gedeeld in een gratis whitpaper.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen