• Home
 • Cases
 • Omzetstijging van 95% voor Nilfisk-shop.nl

Omzetstijging van 95%
voor Nilfisk-shop.nl

 • Klantnaam: Nilfisk-shop.nl
 • Categorie: Google Adverteren
 • Tags: Strategie, Shopping, Display en Search

Over Nilfisk-shop.nl

Nilfisk-shop is officieel partner van Nilfisk stofzuigers. De webshop verkoopt stofzuigers en bijbehorende accessoires. Naast modellen voor consumenten is er een breed assortiment aan professionele bedrijfsstofzuigers en rugstofzuigers. De missie van Nilfisk luidt als volgt: “om wereldwijd duurzame reiniging mogelijk te maken om de kwaliteit van leven te verbeteren”.

Sinds wij samenwerken...

 • 70% meer transacties via de webshop
 • Ruim 270% meer verkeer op de webshop
 • Conversiewaarde gesteden met 95%
 • Diverse campagne met verschillende type ads

Succes met Google Shopping & Google Search

Een jarenlange samenwerking met indrukwekkende cijfers

De uitdaging

Bij Nilfisk-Shop.nl kregen we te maken met een webshop die vanzelfsprekend draait om e-commerce. De uitdaging voor onze Ads-specialisten is dan ook om de online productverkoop in Nederland te stimuleren. De focus ligt vooral op een stijging van de productopbrengst.

De Uitdaging

De aanpak

Naast de Google Search campagnes die al jaren bij VrijdagOnline draaien, zijn onze specialisten vanaf 2021 begonnen met Google Shopping. Deze zijn opgesplitst in drie productgroepen:

 1. producten + brandnaam
 2. producten zonder brandnaam 
 3. producten met een hogere kostprijs en meer winstmarge

Het doel hierbij was om de totale omzet te verhogen en het bereik te vergroten. Onze specialisten wisten meer verkeer naar de website te realiseren en bijna een verdubbeling van de omzet!

 

De Aanpak

Het resultaat

Ons harde werk met Google Ads Search en Google Ads Shopping laat resultaat zien. Het websiteverkeer nam toe met 270%, de conversiewaarde steeg met 95% en Nilfisk-Shop kreeg maar liefst 70% meer transacties. Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat tot dusver.

Het Resultaat

Specialist over Nilfisk-shop.nl

Mart Bosgraaf

In het begin van de samenwerking lag de focus vooral op campagnes in het zoeknetwerk. We kwamen er al snel achter dat er kansen lagen in Google Shopping en feedoptimalistie. Dit heb ik samen met Frank, vanuit Nilfisk-Shop, opgepakt. De resultaten stijgen nog steeds en we communiceren regelmatig over nieuwe groeikansen. We zijn zeer trots op het verloop van dit project.

Mart Bosgraaf
Mart Bosgraaf
Mart Bosgraaf Mart Bosgraaf

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Strategische samenwerking

Samen bereiken we meer. Met jouw marktinzicht en onze geavanceerde marketingstrategieën streven we naar langdurige partnerships die leiden tot waardevolle conversies en betere leads.

Innovatieve deskundigheid

Je kunt rekenen op onze voortdurende inzet om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. We passen de nieuwste technieken en inzichten toe om altijd optimaal resultaat te leveren.

Conversiegericht resultaat

Het draait om meetbaar succes. We zijn toegewijd aan het behalen van vooraf gestelde doelen en het optimaliseren van elke campagne voor maximale conversie en hoogwaardige leads.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?