SEO & Content

Jouw (SEO) teksten laten schrijven door een doorgewinterde copywriter? Wij schrijven al meer dan 10 jaar voor ambitieuze organisaties. Goede copy vormt de basis voor een vindbare, converterende website. Met heldere taal zet je bezoekers om tot leads. 

De verschillende content mogelijkheden

Vindbare én converterende teksten laten schrijven

SEO teksten

Teksten voor vindbaarheid

Bij ons kan je teksten laten schrijven om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Onze experts weten precies hoe ze jouw teksten SEO proof maken. Perfect voor bedrijven die hun producten of diensten vindbaar willen maken in de organische zoekresultaten. 

Seo Teksten

SEO linkbuilding

Waardevolle backlinks

SEO linkbuilding gebruik je meestal als aanvulling op een SEO campagne. Door externe links te vergaren verstevigen wij jouw positie in Google. Het werkt als steun in de rug bij zoekwoorden waarop veel concurrentie zit en waar jouw organisatie organisch hoog op wil scoren. 

Seo Optimalisatie

E-mailmarketing

Effectieve e-mailcampagnes

E-mailmarketing is een ideaal instrument om te informeren, overtuigen en verbinden. Wil je kennis delen, meer producten verkopen of de gezichten achter jouw organisatie laten zien? Wij werken een effectieve e-mailstrategie voor je uit.

E Mail Marketing

Webteksten

Converterende webteksten

Professionele webteksten laten schrijven vormt de basis voor een succesvolle website. Een logische structuur en helder taalgebruik. Webteksten laten schrijven wordt vaak gekozen door organisaties die een nieuwe website laten maken of hun huidige content een opfrisbeurt willen geven.

Webteksten

Bloggen

Positioneren als kennisleider

Positioneer jezelf als kennisleider door jouw website wekelijks aan te vullen met interessante blogartikelen. Blogs laten schrijven is een slimme keuze voor door organisaties die zichzelf als kennisleider willen positioneren en loyaliteit van bezoekers willen vergroten.

Bloggen

Teksten laten schrijven: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Wie gaat jouw teksten lezen? Wil je overtuigen, informeren, activeren of allemaal? Wij brengen jouw huidige situatie nauwkeurig in kaart. 

2. Route

Aan welk type tekst zit je te denken? Waar komen jouw teksten het beste tot hun recht? We bepalen samen de route die jij wilt bewandelen. 

3. Formule

Onze contentspecialisten schrijven teksten op basis van jouw input en hun kennis van copy. Bij akkoord plaatsen we alles op jouw website. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om teksten te schrijven? Denk aan het CMS van jouw website om de teksten te plaatsen.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen