Google Shopping uitbesteden

Middels onze unieke PRFT® werkwijze bedenken wij een effectieve Google Shopping strategie die overeenstemt met jouw webshop-doelen en marketingbudget.  

 Online winst met jouw webshop

Wat is Google Shopping? 

Via Google Shopping advertenties geven wij de producten uit jouw webshop de aandacht die ze verdienen. Je krijgt een prominente positie in Google, inclusief productfoto en omschrijving. Wanneer je Google Shopping uitbesteedt zorgen wij voor een aantrekkelijke productfeed en de juiste koppelingen met Google Merchant Center. 

Dit hangt af van de producten waarmee je adverteert en de mate van concurrentie. Daarnaast zal een kwalitatief goede Google Shopping campagne de prijs per klik omlaag brengen. Ook de kwaliteit van de webshop heeft invloed op de kosten. Wij hanteren minimaal een klikbudget vanaf € 500.

Met jouw persoonlijke Google Shopping expert spreek je evaluatiemomenten af. Wij komen ook graag bij je op kantoor langs om de plannen per kwartaal door te nemen. Uiteraard krijg je toegang tot jouw eigen Google Shopping account. We maken gebruik van GA4 en GTM om alle belangrijke data – die veel zeggen over de kwaliteit van jouw Shopping campagne – te evalueren.  

Het uitbesteden van Google Shopping is een slimme en veilige investering. Kies voor Drop of Orange en haal je ruim 10 jaar ervaring in huis. Om meer verkopen in jouw webshop te stimuleren, creëren wij een productfeed die er tiptop uitziet. Je kunt altijd rekenen op proactief advies van een gediplomeerde Shopping specialist. 

Als je jouw Google Shopping uitbesteedt controleren wij allereerst de kwaliteit van jouw webshop. Op basis van deze check laten we je weten of deze van dermate goede kwaliteit is om een campagne te starten. 

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Google Shopping wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Google Display

Vergroot de naamsbekendheid van jouw webshop via een effectieve banner campagne met behulp Google Display.

Webteksten

Een webshop heeft betrouwbare en overtuigende webteksten nodig om bezoekers te laten converteren.

Google Shopping uitbesteden: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Wie is de doelgroep van jouw webshop? Wat doen concurrenten? Wat is het marketingbudget? Huidige situatie in kaart brengen.

2. Route

Samen formuleren we uitdagende doelstellingen omtrent Shopping. In nauw overleg bepalen we de route die jij wilt bewandelen. 

3. Formule

Ons plan presenteren we bij jou op kantoor. Onze experts stellen de meest geschikte producten, afbeeldingen en biedstrategie voor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig voor Google Shopping? Denk aan de  Merchant Center, GTM en GA4.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Mart Bosgraaf

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Mart Bosgraaf

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen