Adverteren op Bol.com

Door te adverteren op bol.com bereik je een gigantisch publiek. Zogenaamde ‘Sponsored Products’ komen bovenaan de zoekresultaten te staan. Wij passen onze PRFT© werkwijze toe om de perfecte bol.com strategie samen te stellen.

Waarom adverteren op Bol.com?

Profiteer van een betrouwbaar imago 

Bol.com heeft een sterk en betrouwbaar imago. Dagelijks krijgt de webshop maar liefst 1,6 miljoen bezoekers. Een gigantische doelgroep voor jouw producten, als je besluit te adverteren op bol.com. Je betaalt alleen als iemand op jouw advertentie klikt. Daarmee zijn kosten goed te controleren.

In de Route-fase van onze PRFT© werkwijze formuleren we samen doelstellingen. Welke zoektermen vind je belangrijk? En wat mag een klik kosten? Tussentijds kunnen we de campagnes aanpassen om erachter te komen welke campagnes wel en niet bijdragen aan jouw online succes. 

Aan de hand van ons PRFT© plan ontwikkelen we een strategie die overeenstemt met jouw wensen. Hoe kun jij je onderscheiden van de concurrentie? Hoe haal je het maximale uit je budget? Met bestaande productfoto’s, productdetails en relevante zoekwoorden zetten wij een succesvolle bol.com campagne op.  

Door uitvoerig data te verzamelen, valt beter op de doelgroep te sturen. Welke zoektermen verdienen onze aandacht? Welke advertenties converteren, en welke niet? Het antwoord op deze vragen bepaalt of campagnes het gewenste resultaat hebben. We houden van transparantie, maken alles meetbaar en rapporteren dit maandelijks aan jou.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Adverteren op Bol.com wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Adverteren op Amazon

Adverteren op Amazon is een perfect hulpmiddel als je wilt uitbreiden naar het buitenland en doelgroepen over de grens wilt bereiken.

Adverteren op Marktplaats

Verkoop je producten door te adverteren op Marktplaats. Breng je aanbod onder de aandacht bij de geïnteresseerde doelgroep met koopintentie.

Adverteren op Bol.com onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom kiezen voor adverteren op bol.com? Wie wil je bereiken en met welke producten? We brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

Wij formuleren samen met jou uitdagende doelstellingen omtrent adverteren op bol.com. Samen bepalen we de route.

3. Formule

Onze specialisten adviseren welke campagnes het beste bij jouw doelstellingen passen. Wij presenteren ons plan bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om jouw bol.com campagne in te richten? Denk aan beeldmateriaal, zoektermen en content.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Mart Bosgraaf

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Mart Bosgraaf

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen