Performance Max uitbesteden

Performance Max uitbesteden is optimaal presteren in het adverteer landschap van Google. Deze vorm van adverteren vereist veel ervaring. Met onze unieke PRFT® werkwijze brengen we deskundig advies uit over het inzetten van jouw marketingbudget.

Zichtbaar op alle Google kanalen tegelijk

Wat is Performance Max?

Performance Max (PMC) is een crossmediale vorm van adverteren gebaseerd op machine learning. Hiermee kan je jouw doelgroep via verschillende soorten advertenties bereiken en ben je op allerlei plekken tegelijkertijd zichtbaar. Wij zorgen voor de juiste input in de vorm van teksten, banners, video’s en targeting. 

Het uitbesteden van Performance Max is verstandige investering. Wij helpen jou om het maximale uit je marketingbudget te halen. Je krijgt een specialist toegewezen die ervaring heeft met alle vormen van adverteren die mogelijk zijn binnen Performance Max. Het resultaat: aantrekkelijke banners op de juiste websites en altijd proactief advies van jouw gediplomeerde Display specialist. 

Wij zorgen voor de implementatie van GA4 en GTM om alle resultaten te kunnen analyseren. Je krijgt zelf ook toegang tot de campagnes die wij voor je bouwen, zodat je alles nauwlettend in de gaten kunt houden Voor advies en de kwartaalplanning komen we graag bij je langs.

Met name organisaties met een relatief groot marketingbudget kiezen voor Performance Max. De voornaamste reden: zoveel mogelijk zichtbaarheid creëren. Er wordt geadviseerd om minstens 1 jaar onafgebroken te hebben geadverteerd met Google Ads, maar dit is niet noodzakelijk. 

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Performance Max wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Webteksten

Bezoekers vanuit Performance Max nog niet volledig overtuigd? Daar maken wij werk van! Met effectieve webteksten toveren we leads om in conversies.

Bloggen

Met relevante blogs en positioneer jij jezelf als kennisleider. De bezoekers vanuit PMC zullen jou hierdoor als betrouwbaar beschouwen.

Performance Max uitbesteden: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Wie is jouw doelgroep en hoe bereiken wij hen? Wat zijn jouw USP's? We brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

We formuleren uitdagende doelstellingen binnen Performance Max. Samen stippelen we de route uit.

3. Formule

Onze specialisten werken een marketingstrategie uit, passend bij jouw budget. Dit presenteren wij bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig? Denk aan de Tag Manager en GA4, video’s en HTML5 banners. 

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Mart Bosgraaf

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Mart Bosgraaf

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen