Adverteren in Google

Adverteren in Google is rendabel investeren. Een ideale manier om in korte tijd aan online zichtbaarheid te winnen. Middels onze PRFT® werkwijze krijg je concreet advies over adverteren in Google, passend bij jouw doelstellingen en marketingbudget. 

Alle vormen van adverteren in Google

Wij adviseren de perfecte mix van diensten

Google Search

Tekstadvertenties in Google

Via tekstadvertenties in Google Search geven wij jouw campagne een vliegende start. Jij koopt een plek bovenin de zoekresultaten van Google. Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jou weten te vinden. 

Google Search

Google Shopping

Producten verkopen in Google

Met een Google Shopping campagne maken wij producten uit jouw webshop direct vindbaar. Op een prominente plek, bovenaan de zoekresultaten. Wij zorgen voor een aantrekkelijke productfeed en vinden bezoekers die actief op zoek zijn naar jouw producten.

Google Shopping

Google Display

Aantrekkelijke banners in Google

De naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost geven? Met een Google Display campagne zetten wij  een gerichte branding strategie op touw. Wij zorgen voor uitnodigende banners om die vervolgens op specifieke doelgroepen te targetten. 

Google Display

Performance Max

Alles-in-één campagne

Een cross-mediale vorm van adverteren in Google waarmee je breed in kan zetten. Met Google Performance Max benader je jouw publiek namelijk op verschillende manieren. Wij realiseren de juiste input in de vorm van teksten, banners en targeting. 

Google Performance Max

Adverteren in Google: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom wil je adverteren? Wie wil je bereiken en met welke boodschap? Wat doen concurrenten? Wij brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

Wij formuleren samen met jou uitdagende doelstellingen omtrent adverteren in Google. Samen bepalen we de route die jij wilt bewandelen. 

3. Formule

Onze specialisten stellen de meest geschikte vormen van adverteren voor. De plannen presenteren we graag bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om te kunnen adverteren? Denk aan de implementatie van Tag Manager en GA4. 

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen