Google Display uitbesteden

Waarom Google Display uitbesteden? Om een robuuste branding strategie uit te stippelen. Om naamsbekendheid naar een hoger niveau te tillen en blijvende awareness te realiseren. Dankzij onze PRFT® werkwijze haal jij meer uit jouw marketingbudget. 

Aantrekkelijke banners in Google

Wat is Google Display?

Bij Google Display adverteer je via display banners, op externe websites. Als je het goed aanpakt, zijn dit websites waar jouw doelgroep zich bevindt. Met Google Display kan je bovendien Google Remarketing inzetten om bezoekers van jouw website nogmaals in aanraking te brengen met jouw aanbod. 

Dat doen wij! Drop of Orange ontwerpt aantrekkelijke display banners voor jouw campagne. Uiteraard rekening houdend met je huisstijl, de juiste afmetingen en een overtuigende boodschap. Dynamischere beelden nodig? We kunnen ook HTML5 (bewegende) banners ontwikkelen. 

Je krijgt een eigen Google Display expert toegewezen, met wie je op vaste momenten de resultaten bespreekt. We komen ook graag bij je langs op kantoor om je te adviseren. Je krijgt uiteraard toegang tot jouw eigen Google Display account om alle campagnes op de voet te kunnen volgen. Daarnaast maken we gebruik van GA4 en GTM om alle essentiële  data te evalueren

Het uitbesteden van Google Display is een logische en veilige investering. Samenwerken met Drop of Orange betekent ruim 10 jaar ervaring in huis halen. Wij weten wat nodig is om van een bannercampagne een succes te maken.  En je kunt altijd rekenen op proactief advies van jouw gediplomeerde Display speciali

Gerichte SMART doelen
Kwalitatieve lead generatie
Maximale conversie optimalisatie
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Google Display wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Social Media

Versterk jouw branding campagne (en zichtbaarheid) met een sterke social media strategie die bijdraagt aan jouw naamsbekendheid.

Webteksten

Laat converterende webteksten schrijven om jouw bezoekers (afkomstig vanuit Google Display) aan te zetten tot actie. Converteren maar!

Google Display uitbesteden: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Wie is jouw doelgroep en waar bevinden zij zich online? Wat voor type banners? We brengen de huidige situatie in kaart. 

 

2. Route

We stippelen samen een route uit en formuleren hierbij uitdagende doelstellingen omtrent Google Display. 

3. Formule

Onze specialisten zorgen voor aantrekkelijke banners en de juiste targeting. Dit presenteren wij bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig voor deze Display campagne? Denk aan de Tag Manager, GA4 en HTML5 banners.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Strategische samenwerking

Samen bereiken we meer. Met jouw marktinzicht en onze geavanceerde marketingstrategieën streven we naar langdurige partnerships die leiden tot waardevolle conversies en betere leads.

Innovatieve deskundigheid

Je kunt rekenen op onze voortdurende inzet om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. We passen de nieuwste technieken en inzichten toe om altijd optimaal resultaat te leveren.

Conversiegericht resultaat

Het draait om meetbaar succes. We zijn toegewijd aan het behalen van vooraf gestelde doelen en het optimaliseren van elke campagne voor maximale conversie en hoogwaardige leads.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen