Google Ads uitbesteden

Google Search Ads uitbesteden aan experts, die jouw campagne beheren alsof het hun eigen is. Middels onze unieke PRFT® werkwijze bedenken wij een Google Ads strategie die naadloos aansluit op jouw doelen en beschikbare budget.  

Google Ads uitbesteden aan professionals

Wat is Google Search Ads?

Met behulp van Google Search Ads komen jouw advertenties boven de organische zoekresultaten te staan. Vooraf kiezen wij zoektermen die jouw ads moeten triggeren. Zodra iemand hierop zoekt – en je bod hoog genoeg is – sta jij bovenaan Google!

Je krijgt een eigen specialist met wie je vaste evaluatiemomenten afspreekt. Wij komen ook graag bij je langs op kantoor om de plannen per kwartaal te bespreken. En om precies te weten waar wij mee bezig zijn, krijg je toegang tot jouw eigen Google Ads account. Daarnaast maken we gebruik van GA4 en GTM om alle belangrijke data – die veel zeggen over de kwaliteit van jouw campagne – te evalueren.  

Dit hangt af van de dienst waarmee je adverteert en de mate van concurrentie. Een advocatenkantoor zal gerust € 10 per klik willen betalen voor een waardevolle lead. Dit is ook afhankelijk van de ROI van jouw product of dienst. Daarnaast zal een kwalitatief goede campagne de prijs per klik omlaag brengen. Wij hanteren een minimaal klikbudget van € 500 per maand.

Ja, dat kan. Wij kunnen het bestaande Google Ads account van jouw organisatie verder uitbouwen en optimaliseren. Er valt ongetwijfeld extra winst te behalen! Onze experts brengen graag (vrijblijvend!) de gemiste kansen voor jouw organisatie in kaart. 

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Google Search wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Google Display

Vergroot naamsbekendheid met een display campagne of schakel remarketing in om leads nogmaals gerichte advertenties te tonen.

Webteksten

Laat converterende webteksten schrijven om jouw bezoekers (afkomstig vanuit Google Ads) aan te zetten tot actie. Converteren maar!

Google Ads uitbesteden: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom kies jij voor Google Search Ads? Wie wil je bereiken? Wat doen concurrenten? We brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

Samen formuleren we uitdagende doelstellingen omtrent Google Ads. In nauw overleg bepalen we de route die jij wilt bewandelen. 

3. Formule

Ons plan presenteren we bij jou op kantoor. Onze experts stellen de meest geschikte targeting, biedstrategie en advertentieteksten voor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om te kunnen adverteren? Denk aan de implementatie van Tag Manager en GA4.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen