Adverteren op Facebook

Met adverteren op Facebook heb je de wereld aan je voeten. Uniek aan dit platform is de gigantische verscheidenheid aan targeting-mogelijkheden. Met onze PRFT© werkwijze leggen wij haarfijn uit hoe jij zichtbaar wordt op Facebook. 

Waarom adverteren met Facebook

Een sterkte Facebook strategie

Adverteren op Facebook? Wij raden aan om eerst het focuspunt van de campagne vast te leggen. Dit zal grotendeels afhankelijk zijn van jouw doelstellingen en de customer journey. Wil je bijvoorbeeld aan branding doen, meer traffic genereren of conversie verhogen? We meten alles nauw door om die ijzersterke strategie te ontwikkelen.

Een strategie die feilloos aansluit op jouw organisatie leggen we vast in het PRFT© plan. Hoe kun jij je onderscheiden ten opzichte van de concurrentie? En hoe haal je het maximale uit je budget? Vervolgens ontwikkelen we hoogwaardige content en/of beeldmateriaal om jouw campagnes tot bloei te laten komen.

Laat Facebook adverteren uitbesteden en haal een ervaren specialist in huis. Facebook-campagnes zijn snel opgezet en hebben niet veel tijd nodig om succesvol te zijn. Geen zorgen over jouw online zichtbaarheid. Daar ontfermen onze specialisten zich over. Zo heb jij meer tijd voor de groei van je business.

Door data te verzamelen valt effectiever op de doelgroep te sturen. We onderzoeken welke Facebook-advertenties en landingspagina’s het beste converteren en sturen waar nodig bij. Transparantie hierbij is voor ons een no-brainer. We maken alles meetbaar en rapporteren dit maandelijks aan jou.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Facebook adverteren wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Google Adverteren

Wil je online vindbaar én zichtbaar zijn? Met een perfecte blend van Google Ads bezorgen wij jouw bedrijf online succes.

Instagram adverteren

Instagram is een ongekend populair platform en biedt veel mogelijkheden op het gebied van adverteren.

Facebook adverteren: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom kies je voor adverteren op Facebook? Wie wil je bereiken en met welke boodschap? Wat doet de concurrentie? We brengen de huidige situatie in kaart.

2. Route

Wij formuleren samen met jou uitdagende doelstellingen omtrent adverteren op Facebook. Samen stippelen we een route uit met zo min mogelijk verkeersdrempels.

3. Formule

Met welke advertenties ga je jouw doelstellingen bereiken? Onze specialisten richten jouw campagnes optimaal in. Ons plan presenteren we graag bij jou op kantoor.

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om jouw Facebook campagnes in te richten? Denk aan landingspagina’s schrijven, beeldmateriaal ontwikkelen en meer.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen