Adverteren op Marktplaats

Adverteren op Marktplaats start met een passend plan. Via onze PRFT© werkwijze stellen wij de perfecte Marktplaats strategie samen. Ons doel: bezoekers met een koopintentie de weg wijzen naar jouw webshop.

Haal het maximale uit Marktplaats

Waarom adverteren op Marktplaats?

Advertenties op Marktplaats zijn geschikt voor tweedehands én nieuwe goederen en diensten. Een laagdrempelige manier om te adverteren. Voor de zakelijke markt bovendien een relatief goedkoop platform. Qua adverteren is Marktplaats verreweg het voordeligst in vergelijking met andere marketplaces. 

Tijdens ons eerste contactmoment nodigen we jou (en je collega’s) uit voor een brainstormsessie. Hiermee verzamelen we zoveel mogelijk informatie voor ons PRFT© plan. Gedurende onze samenwerking komen we graag bij jullie op kantoor langs. Om tussentijdse resultaten te bespreken. En om tegelijkertijd de organisatie beter te leren kennen.

Door grondig data te verzamelen kunnen wij beter op de doelgroep sturen. Zo bepalen we welke campagnes het beste uit de verf komen. Transparante vinden we erg belangrijk. We maken alles meetbaar en rapporteren dit maandelijks aan jou. 

We steken de koppen bij elkaar om een krachtige Marktplaats strategie te ontwikkelen. In ons PRFT© plan maken we alles inzichtelijk. Welke doelen streven we na? En hoe kun jij jouw budget maximaal benutten? Campagnes bestaan uit reeds beschikbare of nieuwe productfoto’s en een aantal overtuigende advertentieteksten.

Gerichte SMART doelen
Kwalitatieve lead generatie
Maximale conversie optimalisatie
Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Recente cases

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Adverteren op Martplaats wordt vaak gecombineerd met:

Bekijk al onze diensten

Adverteren op Amazon

Adverteren op Amazon is een perfect hulpmiddel om doelgroepen over de grens te bereiken.

Adverteren op Bol.com

Erg waardevol als je wilt opvallen met huidige producten of nieuwe artikelen onder de aandacht wilt brengen.

Adverteren op Marktplaats: onze werkwijze

PRFT® methode gebaseerd op 10 jaar ervaring

1. Plattegrond

Waarom adverteren op Marktplaats? Wie wil je bereiken en met welke producten? We brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

We formuleren uitdagende doelstellingen omtrent adverteren op Marktplaats. De route die jij wilt bewandelen, kiezen we samen.

3. Formule

Welke campagnes sluiten het best aan op de afgesproken doelen? Ons voorstel presenteren we bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om jouw Marktplaats campagnes en advertenties in te richten? Denk aan beeldmateriaal en content.

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Strategische samenwerking

Samen bereiken we meer. Met jouw marktinzicht en onze geavanceerde marketingstrategieën streven we naar langdurige partnerships die leiden tot waardevolle conversies en betere leads.

Innovatieve deskundigheid

Je kunt rekenen op onze voortdurende inzet om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. We passen de nieuwste technieken en inzichten toe om altijd optimaal resultaat te leveren.

Conversiegericht resultaat

Het draait om meetbaar succes. We zijn toegewijd aan het behalen van vooraf gestelde doelen en het optimaliseren van elke campagne voor maximale conversie en hoogwaardige leads.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Mart Bosgraaf

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Mart Bosgraaf

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen