• Home
  • Online adverteren

Online adverteren

Online adverteren biedt de oplossing: gericht en effectief de doelgroep bereiken voor maximaal resultaat. De manieren van adverteren evolueren constant, en online adverteren staat nu centraal. Met de opkomst van social media is traditionele reclame op radio en tv minder effectief geworden. 

Laat je bedrijf schitteren met online adverteren door Drop of Orange!

Wat is online adverteren? 

Online adverteren is het promoten van producten of diensten op het internet. Met online adverteren trek je meer klanten aan door je boodschap precies af te stemmen op de mensen die er echt toe doen: degenen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Online adverteren zorgt ervoor dat je niet zomaar een boodschap de wereld in stuurt, maar dat je die rechtstreeks naar degenen zendt die al aan het speuren zijn naar precies datgene wat jij te bieden hebt. Het resultaat? Een publiek dat al gretig op zoek is naar wat jij te bieden hebt, klaar om actie te ondernemen zodra ze jouw boodschap zien. 

Online adverteren
Online adverteren

De voordelen van online adverteren 

Het online adverteren biedt tal van voordelen voor bedrijven van alle groottes, ontdek hier vijf belangrijke voordelen van online adverteren:

  • Bereik, bereik een wereldwijd publiek dat actief online is. Target je advertenties op geïnteresseerden in jouw aanbod.
  • Kostenbesparing, online adverteren is vaak goedkoper dan traditionele vormen. Beheer je advertentiebudget efficiënter en optimaliseer op basis van resultaten.
  • Interactiviteit, laat gebruikers doorklikken, video's bekijken en feedback geven. Betrek je publiek bij je merk.
  • Meetbaarheid, verkrijg uitgebreide meetgegevens om advertentieprestaties te meten. Begrijp hoe vaak advertenties worden getoond, hoeveel klikken en conversies er zijn.
  • Flexibiliteit, pas je advertenties snel aan op basis van resultaten en marktveranderingen. Optimaliseer je strategie voor het beste resultaat.

Onze diensten voor online adverteren

Ontdek onze uitgebreide diensten voor online adverteren! Van de zoekresultaten in Google tot verleidelijke social media campagnes, hulp op het gebied van SEO en Marketplace promoties, wij helpen je bedrijf opvallen en groeien.

  • Google Adverteren: Val op bovenaan in de zoekresultaten, promoot producten op Google Shopping, en maak indruk met visuele Display Ads en Performance Max voor geautomatiseerde campagnes.
  • Social Media Adverteren: Zet je bedrijf in de schijnwerpers met Facebook, Instagram, LinkedIn Ads en meer. Bereik je doelgroep met prachtige afbeeldingen en pakkende teksten.
  • SEO & Content Adverteren: Verbeter je websitepositie en trek meer verkeer aan met slimme zoekwoorden en doordachte content. Laat je website stralen met SEO-teksten, linkbuilding en contentpromotie op social media.
  • Marketplaces Adverteren: Laat je producten schitteren op platforms zoals Amazon, bol.com, Marktplaats en Beslist.nl met verschillende advertentiemogelijkheden.
Online adverteren
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Effectieve Google Adverteren strategie door Drop of Orange

Overweeg je om je diensten op het gebied van online adverteren uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve strategie op het gebied van online adverteren die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige situatie in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor online adverteren. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je doelstellingen te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw campagne voor online adverteren.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Online adverteren

Laat Drop of Orange voor jou online adverteren!

 Wil jij jouw online aanwezigheid vergroten en direct in contact komen met potentiële klanten op het exacte moment dat ze naar jouw producten of diensten zoeken? Dan is online adverteren dé oplossing die je nodig hebt, en wij staan voor je klaar om je te helpen!

Laat Drop of Orange jou helpen met online adverteren en profiteer van de talloze voordelen die deze krachtige marketingdienst te bieden heeft. Neem gerust vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar ongekende hoogten kunnen brengen door online te adverteren!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen