• Home
 • Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en potentiële klanten bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van jou? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) de sleutel tot online succes. Met de juiste strategie en optimalisatie kun je jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten in Google krijgen. 

Haal meer uit je online marketing met zoekmachine adverteren!

Wat is zoekmachine adverteren? 

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als Search Engine Advertising, is een vorm van online adverteren waarbij je betaalde advertenties plaatst in de zoekresultaten van zoekmachines. Deze advertenties worden weergegeven bovenaan of naast de organische zoekresultaten wanneer gebruikers specifieke zoekopdrachten invoeren. Door te adverteren in zoekmachines zoals Google Ads, kun je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken.

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren

Waarom is zoekmachine adverteren belangrijk?

 • Directe zichtbaarheid
  Met zoekmachine adverteren kun je in de zoekresultaten zichtbaarheid genereren. Dit is een voordeel voor beginnende bedrijven die nog geen sterke organische aanwezigheid hebben.
 • Doelgericht adverteren
  Met SEA kun je specifieke zoekwoorden en zoektermen targeten, waardoor je advertenties alleen worden weergegeven aan mensen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.
 • Meetbare resultaten
  Je kunt eenvoudig de prestaties van je zoekmachineadvertenties volgen en meten, waardoor je de ROI van je campagnes kunt optimaliseren.
 • Flexibiliteit en controle
  Je hebt volledige controle over je advertentiebudget, targetingopties en advertentie-indelingen, zodat je je campagnes kunt aanpassen aan je marketingdoelen.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Effectieve strategie voor het adverteren in de zoekmachine

Jouw strategie voor zoekmachine adverteren op laten stellen door een stel doorgewinterde online marketing specialisten? Wij benaderen elk marketingvraagstuk volgens onze eigen PRFT® werkwijze. Deze methodiek representeert de Plattegrond, Route, Formule en Techniek. Binnen deze vier fasen ontwerpen wij de meest effectieve strategie op het gebied van zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf.

1. Plattegrond

Waarom wil je adverteren in de zoekmachine? Wie wil je bereiken en met welke boodschap? Wat doen concurrenten? Wij brengen de huidige situatie in kaart. 

2. Route

Wij formuleren samen met jou uitdagende doelstellingen omtrent adverteren in de zoekmachine. Samen bepalen we de route die jij wilt bewandelen.

3. Formule

Onze specialisten stellen de meest geschikte vormen van zoekmachine adverteren voor. De plannen presenteren we graag bij jou op kantoor. 

4. Techniek

Welke techniek hebben wij nodig om te kunnen adverteren in de zoekmachine? Denk aan de implementatie van Tag Manager en GA4. Jij krijgt toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Social Marketing

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze online marketingspecialisten bij Drop of Orange zijn gespecialiseerd in zoekmachine adverteren en we kunnen jou helpen bij het opzetten en beheren van effectieve SEA-campagnes. Onze specialisten kunnen de juiste zoekwoorden selecteren, aantrekkelijke advertenties maken en deze voortdurend optimaliseren om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je online marketingbudget haalt.

Dus neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe zoekmachine adverteren jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Laat je concurrenten achter je en vergroot je online zichtbaarheid met de bewezen SEA-strategieën van Drop of Orange!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen