• Home
 • Google adverteren

Google Adverteren

Ontdek de kracht van Google Adverteren voor jouw bedrijf. Bereik jouw doelgroep op het juiste moment en behaal maximale resultaten. Laat jouw bedrijf groeien!

Ontdek de kracht van Google Adverteren voor jouw bedrijf!

Ontdek de kracht van Google Adverteren voor jouw bedrijf


Met Google Adverteren plaats je jouw advertenties op de zoekresultaten pagina's van Google, waardoor je direct onder de aandacht komt van jouw doelgroep. Ons team van ervaren marketeers zorgt ervoor dat jouw advertenties op de juiste plek en op het juiste moment worden weergegeven, zodat je maximale zichtbaarheid en resultaten behaalt.

Of je nu meer websiteverkeer, betere merkbekendheid of een hogere conversieratio wilt, onze experts bieden uitgebreide diensten op het gebied van Google Adverteren:

 • We ontwikkelen een strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf
 • Beheren jouw campagnes
 • Optimaliseren zoekwoorden
 • Leveren duidelijke rapportages.
Google Adverteren
Google Adverteren

De voordelen van Google Adverteren

Het adverteren via Google brengt tal van voordelen met zich mee, zoals: 

 • Gerichte zichtbaarheid 
  Met Google Adverteren kun je je advertenties tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt, waardoor je je doelgroep effectief bereikt.
 • Meetbare resultaten
  Je kunt de prestaties van je advertenties nauwkeurig meten, inclusief klikken, conversies en ROI, waardoor je je advertentiebudget effectief kunt beheren en optimaliseren.
 • Flexibiliteit en controle
  Je hebt volledige controle over je advertentiebudget, targetingopties en advertentie-indelingen, waardoor je je campagnes kunt aanpassen aan je specifieke doelstellingen en behoeften.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Effectieve Google Adverteren strategie door Drop of Orange

Overweeg je om je diensten op het gebied van Google Adverteren uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve Google Adverteren strategie die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige situatie op het gebied van Google Adverteren in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor Google Adverteren. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je doelstellingen op het gebied van Google Adverteren te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw Google Adverteren campagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste Google Ads trends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Google Adverteren

Jouw online aanwezigheid vergroten met Drop of Orange


Wil jij jouw online aanwezigheid vergroten en direct in contact komen met potentiële klanten op het exacte moment dat ze naar jouw producten of diensten zoeken? Dan is Google Adverteren dé oplossing die je nodig hebt, en wij staan voor je klaar om je te helpen!


Laat ons jouw partner zijn in Google Adverteren en profiteer van de talloze voordelen die dit krachtige advertentieplatform te bieden heeft. Neem gerust vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar ongekende hoogten kunnen brengen met behulp van Google Adverteren!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen