• Home
  • Google Ads specialist

Google Ads specialist

Op zoek naar een Google Ads specialist? Ontdek de expertise en resultaten van onze Google Ads specialisten voor optimale online advertentiecampagnes.

Laat Drop of Orange jouw Google Ads specialist zijn!

Wat doet een Google Ads specialist voor jou?

Een Google Ads specialist is verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van Google Ads-campagnes. Een Google Ads specialist ontwikkelet strategieën, selecteert relevante zoekwoorden, schrijft effectieve advertenties en monitort de prestaties. Het doel is om maximale zichtbaarheid en rendement op investering voor adverteerders te behalen binnen het Google Ads-platform.

Onze team van toegewijde Google Ads specialisten is volledig gericht op het optimaliseren van je online advertentiecampagnes. Met diepgaande kennis van de nieuwste trends en best practices in online adverteren, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties opvallen tussen de concurrentie.

Google Ads specialist
Google Ads specialist

Waarom kiezen voor onze Google Ads specialisten?

  • Expertise
    Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring in het beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze begrijpen de complexiteit van het advertentieplatform en weten hoe ze het kunnen maximaliseren voor jouw specifieke doelen.
  • Op maat gemaakte strategie
    We ontwikkelen een op maat gemaakte Google Ads strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. We richten ons op relevante zoekwoorden, doelgroepsegmentatie en boeiende advertentieteksten om maximale klikken en conversies te genereren.
  • Continue optimalisatie:
    Onze specialisten monitoren voortdurend je campagnes en analyseren de prestaties. We passen waar nodig aan, testen nieuwe benaderingen en zorgen ervoor dat je budget effectief wordt besteed.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Onze unieke PRFT® werkwijze

Overweeg je om je online marketing diensten uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve online marketingstrategie die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige situatie op het gebied van Google Ads in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor Google Ads. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je doelstellingen op het gebied van Google Ads te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw Google Ads campagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste Google Ads trends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Marketing bureau

Drop of Orange als jouw Google Ads specialist!

Onze team van toegewijde Google Ads specialisten is volledig gericht op het optimaliseren van je online advertentiecampagnes. Met diepgaande kennis van de nieuwste trends en best practices in online adverteren, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties opvallen tussen de concurrentie.

Of je nu net begint met Google Ads of je bestaande campagnes wilt verbeteren, onze Google Ads specialisten staan voor je klaar. We hebben bewezen resultaten behaald voor diverse klanten in uiteenlopende branches. Neem vandaag nog contact op met onze GoogleAds specialisten en zet de eerste stap naar succesvolle online campagnes!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen