• Home
  • Facebook marketing

Facebook marketing

Ben je op zoek naar manieren om je merk te laten opvallen op Facebook? Wil je jouw doelgroep aantrekken en je online aanwezigheid optimaliseren? Facebook marketing is de sleutel tot het vergroten van je online prestaties en het behalen van je doelen.

Ontdek de kracht van Facebook marketing!

Wat is Facebook marketing?


Facebook marketing omvat het doelgericht inzetten van Facebook om je specifieke boodschap te verspreiden. Het doel achter Facebook marketing om je merk, producten of diensten op een interessante manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep. De meest actieve doelgroep onder de Facebook gebruikers zijn 40-plussers, dus als je met een campagne een wat oudere doelgroep wil bereiken kies dan voor Facebook marketing. Het inzetten va dit populaire social mediaplatform wordt voornamelijk gebruikt om de zichtbaarheid van je merk, producten of diensten te vergroten en je doelgroep op een effectieve manier te bereiken.

Facebook marketing
Facebook marketing

De voordelen van Facebook marketing


Facebook marketing biedt tal van voordelen voor bedrijven en marketeers.

  • Verhoogde merkzichtbaarheid
    Door Facebook marketing te gebruiken, kun je je merk tonen aan een breed en betrokken publiek, waardoor je merkzichtbaarheid wordt vergroot.
  • Gerichte marketing
    Met Facebook marketing kun je je advertenties nauwkeurig richten op je doelgroep, wat leidt tot meer betrokkenheid en conversies.
  • Creatieve mogelijkheden
    Op Facebook kun je zowel je merk als content op een visueel aantrekkelijke manier presenteren, waardoor je de aandacht van gebruikers trekt.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Een effectieve Facebook marketing strategie


Overweeg je Facebook marketing met de hulp van ervaren online marketingexperts? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. Binnen deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve strategie voor Facebook marketing die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige Facebook marketing situatie in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor Facebook marketing. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van Facebook marketingmethoden om je doelstellingen te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw Facebook marketingcampagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste Facebook marketingtrends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Facebook marketing

Wil je je Facebook marketing uitbesteden? Kies voor Drop of Orange!


Overweeg je om een professionele aanpak voor Facebook marketing te ontwikkelen? Wij bij Drop of Orange bieden op maat gemaakte strategieën om jouw Facebook marketing naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten met effectieve Facebook marketing. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen