• Home
  • Display Marketing

Display Marketing

Wil je jouw merk in de schijnwerpers zetten? Wil je de aandacht trekken van je doelgroep en je online aanwezigheid versterken? Dat is waar display marketing om de hoek komt kijken. Display marketing is de sleutel tot het vergroten van je online prestaties en het bereiken van je doelen. Display marketing is het proces van het inzetten van digitale advertenties op websites en andere online platforms om de zichtbaarheid van je producten of diensten te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

Haal meer uit je online aanwezigheid met display marketing!

Wat is display marketing? 

Display marketing, ook wel bekend als online display advertising, is het voortdurende proces van adverteren op websites en andere online platforms om je boodschap te verspreiden en potentiële klanten te bereiken. Het doel is om je merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

Display Marketing
Display Marketing

De voordelen van display marketing

Display marketing biedt tal van voordelen voor bedrijven en adverteerders.

  • Verhoogde zichtbaarheid
    Door display marketing in te zetten, kun je jouw boodschap tonen aan een breed publiek. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van je merk en trek je meer potentiële klanten aan.
  • Creatieve mogelijkheden
    Display advertenties bieden creatieve mogelijkheden om je boodschap visueel aantrekkelijk te presenteren, wat de aandacht van gebruikers trekt.
  • Doelgericht adverteren
    Met display marketing kun je je advertenties specifiek richten op je doelgroep, wat leidt tot een hogere kans op conversies.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Effectieve display marketing strategie door Drop of Orange

Overweeg je om display marketing in te zetten met de hulp van ervaren online marketingexperts? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest doeltreffende strategie voor display marketing die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige situatie op het gebied van display marketing in kaart. Wie is je doelgroep? Welke display marketing strategieën passen je concurrenten toe? Zijn er momenteel al display marketing campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze maar realistische doelen op voor display marketing. Deze doelen richten zich op het verbeteren van de online zichtbaarheid, het verhogen van conversies en het optimaliseren van de gebruikerservaring. We stippelen samen de route uit die we samen gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen en beschrijven we de ideale mix van display marketing methoden om jouw display marketing doelstellingen te behalen. Dit vormt het hart van je display marketingcampagne, de succesformule die ervoor zal zorgen dat je online presteert. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw marketingcampagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase staat onderzoek, ontwerp en ontwikkeling centraal. De geplande display marketingcampagnes worden nu in de praktijk gebracht. We maken gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van display marketing. Jij krijgt volledige toegang tot de geoptimaliseerde elementen om alles op de voet te kunnen volgen.

Social Marketing

Wil je je display marketing uitbesteden? Kies voor Drop of Orange!

Overweeg je om een professionele aanpak voor display marketing te ontwikkelen? Wij bij Drop of Orange bieden op maat gemaakte strategieën om jouw display marketing naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten door middel van effectieve display marketing. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen