• Home
  • Social media campagnes

Social media campagnes

Boost je online aanwezigheid met doeltreffende social media campagnes. Ontdek hoe onze strategieën de interactie vergroten en je doelgroep aanspreken.

Vergroot je bereik met doelgerichte social media campagnes!


Ben je op zoek naar manieren om jouw merk op te laten vallen op sociale media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken social media campagnes op maat en zorgen ervoor dat je jouw doelen bereikt. Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een krachtig instrument om jouw merk te promoten en de betrokkenheid van jouw doelgroep te vergroten. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw social media campagnes opvallen tussen de massa? Dat is waar wij je bij kunnen helpen. Onze ervaren social media experts zijn gespecialiseerd in het creëren van opvallende, effectieve en resultaatgerichte social media campagnes. Of je nu op zoek bent naar meer volgers, betrokkenheid of conversies, wij hebben de kennis en ervaring om jouw doelen te realiseren.

Social media campagnes
Social media campagnes

 Val op in de menigte met onze creatieve social media campagnes!


Opvallen tussen de massa is niet eenvoudig, vooral niet op sociale media waar ontelbare berichten om de aandacht van jouw doelgroep concurreren. Dat is waar onze creatieve social media campagnes het verschil maken. We werken met jouw merk om opvallende en onderscheidende campagnes te creëren die buzz genereren, de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten en jouw merk bovenaan hun geest houden.
 
Onze campagnes omvatten unieke content die de aandacht van jouw doelgroep trekt en hen aanmoedigt om te delen en te reageren. Of het nu gaat om het maken van grappige video's, het uitvoeren van wedstrijden of het samenwerken met influencers, we hebben de expertise en creativiteit om op te vallen op sociale media.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Onze unieke werkwijze

Overweeg je om je social media campagnes uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve strategie om succes te behalen uit jouw social media campagnes.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige situatie in kaart op het gebied van social media. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al social media campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor de social media campagnes. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en het creëren van content. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je doelstellingen omtrent social media te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw social media campagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we jouw social media campagnes. We maken gebruik van de nieuwste trends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Social media campagnes

Jouw social media campagnes door Drop of Orange

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van succesvolle social media campagnes voor een breed scala aan klanten, en onze focus ligt altijd op het behalen van meetbare resultaten. Door middel van continue monitoring, analyse en optimalisatie van jouw campagnes, zorgen wij ervoor dat jouw social media aanwezigheid aanzienlijk wordt vergroot en dat jouw merk opvalt in de menigte. Neem gerust vandaag nog contact op en laat Drop of Orange jouw succesvolle social media campagnes leiden!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen