• Home
  • SEA uitbesteden

SEA uitbesteden

Waarom kiezen voor SEA uitbesteden? SEA is een complexe en voortdurend veranderende vorm van online adverteren. Het vereist niet alleen kennis van zoekmachine advertenties en het biedingsproces, maar ook van de doelgroep, zoekwoorden en de juiste targeting. 

Meer resultaat met minder moeite: laat je SEA uitbesteden!

 

Waarom SEA uitbesteden een slimme keuze is voor jouw bedrijf

Als je meer potentiële klanten wil bereiken en je online omzet verhogen, dan is SEA (Search Engine Advertising) een effectieve manier om dit te bereiken. Maar niet iedereen heeft de tijd of expertise om een succesvolle SEA-campagne op te zetten en te beheren. Gelukkig kun je SEA uitbesteden aan een SEA-specialist bij Drop of Orange, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Kies je voor SEA uitbesteden, dan krijg je de expertise van een ervaren SEA specialist tot je beschikking en kun je erop vertrouwen dat je campagne optimaal wordt opgezet en beheerd.

SEA uitbesteden
SEA uitbesteden

Je SEA uitbesteden aan Drop of Orange

Als ervaren online marketing bureau werken wij veel samen met organisaties die hun SEA uitbesteden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring met het opzetten en beheren van succesvolle SEA-campagnes opgedaan. Onze SEA specialisten hebben uitgebreide kennis van Google Ads en andere online adverteerplatformen. Wij richten ons op het behalen van de beste resultaten voor onze klanten en werken daarom altijd resultaatgericht. Laat bij ons je SEA uitbesteden, dan zorgen we er samen voor dat je marketing doelen gehaald worden. 

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Onze unieke werkwijze

Overweeg je om je SEA diensten uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve strategie op het gebied van SEA die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige SEA situatie in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor SEA. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en het schrijven van goedlopende advertentieteksten. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je doelstellingen omtrent SEA te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw Google Adverteren campagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we campagnes. We maken gebruik van de nieuwste trends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

SEA uitbesteden

Drop of Orange, jouw partner om je SEA aan uit te besteden!

Besteed je SEA uit aan Drop of Orange. Laat onze specialisten starten met het op maat gemaakte traject om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken, meer potentiële klanten te bereiken en je omzet te verhogen. Wij zorgen voor een grondige analyse van je doelgroep en concurrentie, een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, geoptimaliseerde advertentieteksten en landingspagina's, gerichte targeting en continue monitoring en optimalisatie van je campagne. Kies voor SEA uitbesteden bij ons en bereik jouw online doelstellingen met professionele en resultaatgerichte SEA diensten. Neem gerust vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen