• Home
  • Marketingdiensten

Marketingdiensten

Ons team van ervaren marketing professionals werkt samen met jou om een op maat gemaakte marketingdiensten aan te bieden, we stemmen de strategieën af op jouw unieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen. We zetten onze krachten in om jouw bedrijf te helpen groeien en meer klanten aan te trekken, door middel van gerichte marketingdiensten die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Maximaliseer je online zichtbaarheid met onze marketingdiensten!

Gebruik maken van onze effectieve marketingdiensten?

Als je op zoek bent naar effectieve marketingdiensten, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan marketingdiensten, ontworpen om jouw bedrijf te helpen groeien en meer omzet te genereren. Of je nu op zoek bent naar social media management, emailmarketing, of hulp bij het opzetten van een succesvolle AdWords-campagne, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen.

Marketingdiensten
Marketingdiensten

Onze top 5 aanbevolen marketingdiensten

SEO richt zich op het verbeteren van de zichtbaarheid van een website op zoekmachines zoals Google, door het optimaliseren van de inhoud en techniek van de website. Hierdoor kunnen bedrijven hoger in de zoekresultaten terecht komen en meer verkeer naar hun website trekken.

Social media management omvat het beheren van sociale media-accounts, zoals Facebook, Instagram, Twitter, etc. Het doel is om een positief beeld van het bedrijf te creëren, interactie met volgers te hebben en bewustzijn en verkeer naar de website te genereren.

E-mailmarketing omvat het verzenden van gerichte e-mails naar een lijst met prospects en klanten. Het doel is om de verkoop te bevorderen, het bewustzijn van het merk te vergroten en te bouwen aan klantrelaties.

Google Ads is een online advertising platform van Google waar bedrijven gericht kunnen adverteren op specifieke zoekwoorden. Bedrijven kunnen hun website en producten zo beter zichtbaar maken en verkeer naar hun website trekken.

Contentmarketing richt zich op het creëren en delen van waardevolle, relevante en consistente inhoud met het doel om een specifiek publiek aan te trekken en te engageren. Het kan onder meer blogartikelen, video's, infographics en whitepapers bevatten.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Onze unieke werkwijze voor de marketingdiensten

Overweeg je om je marketingdiensten uit te besteden? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve marketingstrategie die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

We brengen de huidige online marketing situatie in kaart. Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Welke plannetjes smeden concurrenten? Wat is jouw beschikbare marketingbudget? Heb je op dit moment campagnes draaien? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

Samen bedenken we ambitieuze maar realistische doelstellingen. Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op product verkoop, het aantal leads of naamsbekendheid in een specifieke regio. We stippelen de route uit die we samen gaan bewandelen. 

3. Formule

De huidige en gewenste marketingsituatie is nu bekend. In de Formule-fase bedenken en beschrijven wij de perfecte mix van marketingmiddelen om jouw doelstellingen te kunnen behalen. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw marketingcampagne. 

4. Techniek

De huidige en gewenste marketingsituatie is nu bekend. In de Formule-fase bedenken en beschrijven wij de perfecte mix van marketingmiddelen om jouw doelstellingen te kunnen behalen. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw marketingcampagne.

Social Marketing

Wil je je marketingdiensten uitbesteden? Kies voor Drop of Orange!

Overweeg je om een professionele aanpak voor je marketingdiensten te ontwikkelen? Wij bij Drop of Orange bieden op maat gemaakte strategieën om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten door middel van effectieve marketingcampagnes. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen