• Home
  • LinkedIn marketing

LinkedIn marketing

Wil je jouw merk doen opvallen op LinkedIn? Aantrekken van je doelgroep en optimaliseren van je online aanwezigheid? LinkedIn marketing opent de deur naar online prestaties en het bereiken van je doelen.

Boost je professionele succes met LinkedIn marketing!

Wat is LinkedIn marketing?

LinkedIn marketing is het strategisch inzetten van het LinkedIn-platform om gericht je boodschap te verspreiden. Het doel is om je merk, producten of diensten op een boeiende manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Met 40-plussers als gebruikers en door actief te zijn op de B2B-markt is LinkedIn ideaal voor het bereiken van een meer volwassen doelgroep. Door LinkedIn marketing te gebruiken, vergroot je de zichtbaarheid van je merk en bereik je je doelgroep op een effectieve wijze.

LinkedIn marketing
LinkedIn marketing

De voordelen van LinkedIn marketing

LinkedIn marketing biedt tal van voordelen voor bedrijven en marketeers.

  • Professionele netwerken
    LinkedIn marketing brengt je in contact met professionals en potentiële zakelijke partners, wat waardevolle kansen biedt.
  • Thought leadership
    Door waardevolle content te delen, vestig je jezelf als een expert in jouw branche en versterk je het leiderschap van je merk.
  • Recruitment mogelijkheden
    LinkedIn marketing biedt een platform om talent aan te trekken en te werven voor je bedrijf.
Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Een effectieve LinkedIn marketing strategie


Overweeg je LinkedIn marketing met de hulp van ervaren online marketingexperts? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. Binnen deze vier fasen ontwikkelen we de meest effectieve strategie voor LinkedIn marketing die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige LinkedIn marketing situatie in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor LinkedIn marketing. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en conversies. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van marketingmethoden om je LinkedIn marketingdoelstellingen te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw LinkedIn marketingcampagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste LinkedIn marketingtrends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

LinkedIn marketing

Wil je je LinkedIn marketing uitbesteden? Kies voor Drop of Orange!


Overweeg je om een professionele aanpak voor LinkedIn marketing te ontwikkelen? Wij bij Drop of Orange bieden op maat gemaakte strategieën om jouw marketing op het gebied van LinkedIn naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten met effectieve LinkedIn marketing. Neem gerust vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen