• Home
  • Content marketing strategie

Content marketing strategie

Optimaliseer je online succes met een doordachte content marketing strategie. Ontdek hoe onze experts je helpen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve strategieën voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid

Een effectieve content marketing strategie laat jouw bedrijf groeien!

 

Waarom een effectieve content marketing strategie?

Een goede content marketing strategie is onmisbaar voor elk bedrijf dat online succes wil behalen. Het is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en te binden, je naamsbekendheid te vergroten en jouw autoriteit op jouw vakgebied te versterken. Maar hoe pak je dat aan? Bij Drop of Orange helpen we je graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle content marketing strategie.

Een content marketing strategie helpt je om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen van de meerwaarde van jouw product of dienst. Het gaat hierbij niet alleen om het creëren van goede content, maar ook om het verspreiden en promoten van jouw content op de juiste kanalen. Met een goed doordachte content marketing strategie bereik je niet alleen meer mensen, maar ook de juiste mensen. En dat leidt tot meer website bezoekers, meer leads en meer omzet.

Content marketing strategie
Content marketing strategie

Een doeltreffende content marketing strategie met Drop of Orange

Bij Drop of Orange gaan we samen met jou aan de slag om een effectieve content marketing strategie op te stellen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Dit begint met een grondige analyse van jouw doelgroep, concurrentie en jouw huidige online aanwezigheid. Vervolgens bepalen we samen de juiste boodschap en kanalen om deze boodschap te verspreiden.
 
Onze ervaren contentmarketing specialisten helpen je bij elke stap van het proces, van het opstellen van een contentkalender tot het schrijven van pakkende teksten en het creëren van aantrekkelijke visuals. En we meten continu de resultaten van jouw content marketing strategie, zodat we deze kunnen blijven optimaliseren en verbeteren.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Onze unieke werkwijze voor jouw content marketing strategie!

Overweeg je om content marketing in te zetten met de hulp van ervaren online marketingexperts? Bij Drop of Orange hanteren we onze eigen PRFT® werkwijze, wat staat voor Plattegrond, Route, Formule en Techniek. In deze vier fasen ontwikkelen we de meest doeltreffende content marketing strategie die aansluit bij jouw bedrijf.

1. Plattegrond

In de Plattegrond-fase brengen we je huidige content marketing situatie in kaart. Denk hierbij aan je doelgroep, wat doen concurrenten en zijn er al campagnes actief? Aan de hand van de plattegrond weten we precies wat de stand van zaken is.

2. Route

In de Route-fase stellen we ambitieuze doelen voor content marketing. Deze doelen richten zich op het vergroten van merkzichtbaarheid, betrokkenheid en het creëren van hoogwaardige content. We stippelen samen de route uit die we gaan bewandelen.

3. Formule

Tijdens de Formule-fase ontwerpen we een strategische mix van methoden om je content marketing doelstellingen te realiseren. Dit is het onderdeel waar alles om draait; de succesformule voor jouw content marketingcampagne.

4. Techniek

In de Techniek-fase doen we onderzoek, ontwerpen en ontwikkelen we content. We maken gebruik van de nieuwste trends om je online prestaties te verbeteren. Jij krijgt de toegang tot alle gebouwde campagnes om alles op de voet te kunnen volgen.

Content marketing strategie

Drop of Orange, jouw partner voor een resultaatgerichte content marketing strategie!

Wil jij ook meer halen uit jouw content? Kies dan voor Drop of Orange als jouw partner voor content marketing strategie. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle content marketing strategieën voor uiteenlopende bedrijven en branches. 

Neem gerust vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en ontdek hoe wij jouw online doelstellingen kunnen realiseren met onze professionele en resultaatgerichte contentmarketing diensten. 

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Online Marketing Groningen

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan. Hieronder vind je een selectie van onze online marketingcases waar we trots op zijn. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Joost Klein

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Joost Klein

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen