• Home
  • Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wij optimaliseren websites en webshops organisch sinds 2010.

Unieke PRFT® werkwijze
Ruim 10 jaar ervaring
Full-service bureau

Organische topscores door zoekmachine optimalisatie 

Zoekmachine optimalisatie door specialisten

Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen wij jouw website of webshop organisch vindbaar maken. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw aanbod vindbaar wordt op specifieke zoekwoorden in de normale zoekresultaten van Google. Onze specialisten hebben ruim 10 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en weten exact wat er moet gebeuren om vindbaar te worden bovenaan in Google.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachineoptimalisatie

Wij houden van een flinke SEO uitdaging!

Door de jaren heen hebben wij talloze organsaties - inclusief onszelf - vindbaar gemaakt op zoektermen met veel concurrentie. Wanneer we starten met zoekmachine optimalisatie werken we een PRFT plan uit zodat we duidelijk in kaart brengen wat jouw (gemiste) SEO kansen zijn. Op welke plek sta je nu in Google en welk resultaat willen we behalen? Middels een handig dashboard weet je exact wou jou scores zijn. 

Caitlin Robaard Marketing Specialist Transparant

Waar kunnen wij je bij helpen?

Zoekmachine optimalisatie

In drie stappen gerealiseerd!

Stap 1. Intake

We houden een intake om de huidige zoekmachine optimalisatie wensen in kaart te brengen. Wat zijn jouw (gemiste) SEO kansen?

Stap 2. Plan van aanpak

Onze zoekmachine specialisten maken een plan van aanpak. Je weet exact waar wij mee bezig zijn om jouw website SEO proof te maken.

Stap 3. SEO optimalisatie

We gaan aan de slag met het schrijven van SEO teksten, linkbuilding en technische optimalisatie. Bekijk jouw resultaten in een live dashboard.

Online winst door zoekmachine optimalisatie

Jij bent het bewijst dat onze zoekmachine optimalsatie werkt! Wij zijn vindbaar in de top drie resultaten van Google als het gaat om diverse online marketing diensten. Dit kunnen wij ook voor jouw organisatie voor elkaar krijgen! Onze zoekmachine optimalisatie specialisten uit Groningen adviseren jou graag over de mogelijkheden!

Vrijblijvend kennismaken

Over Drop of Orange

Wij zijn een strategisch online marketing bureau uit Groningen en hebben jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie. Wij benutten onze kennis over de nieuwste ontwikkelingen binnen de online marketingbranche voor jouw organisatie. Op basis van jouw marketingdoelstellingen en binnen jouw budget bedenken we een perfecte strategie. Daarna koppelen we de juiste specialisten binnen ons team aan jouw organisatie om de werkzaamheden uit te voeren.

Een selectie van werk waar we trots op zijn

Cases Zoekmachine optimalisatie

Resultaten behalen we door gepassioneerd samen te werken. We vertellen je graag exact hoe we te werk zijn gegaan tijdens verschillende zoekmachine optimalisatietrajecten. Hopelijk dient het als inspiratie voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases
Bekijk

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Drop of Orange

Onze kernwaarden

Samenwerken

We doen het samen. Met jouw kennis van de markt en onze marketing-skills gaan we voor een prettige, lange termijn samenwerking.

Deskundigheid

Je mag van ons verwachten dat we deskundig zijn op de werkvelden waarin we acteren. We leren elke dag bij, blijven actueel en goed opgeleid.

Resultaatgericht

Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Vooraf gestelde doelen willen, moeten en zullen we halen.

Drop Of Orange Logos

Inschrijven nieuwsbrief

Niet missen? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse Drop of Orange nieuwsbrief.
Caitlin Robaard

Klaar om online te groeien

Zullen wij even bellen?

Caitlin Robaard

De mogelijkheden op het terrein van online marketing zijn oneindig. Benut jouw groeikansen! We zijn altijd in voor een goed gesprek en concreet advies.

Contact opnemen